etebra

Weblink Unified 2.0

Molnväxel Molnväxel

Anpassa telefonin till företaget – inte tvärt om!
Weblink Unified 2.0 passar alla företag från 1–1000 användare eller till och med 10.000, för den har inga begränsningar. På vår egen telefoniplattform är alla växelfunktioner inbyggda redan från start.

Allt ingår och du behöver inte oroa dig för dolda avgifter eller extra kostnader för tillhörande funktioner. Weblink Unified 2.0 är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel.

Marknaden är full av mobilväxlar som inte är något annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Weblink Unified 2.0 får du en riktig växel som är molnbaserad där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer etc.

Tänk bredare. Tänk längre. Tänk rätt.

 molnväxel med användaren i fokus.

Ring gratis inom växeln.
Med Weblink Unified 2.0 spelar det ingen roll om ni har kontor runt om i Sverige eller i andra delar av världen, alla anknytningar ansluter till samma växel och ni ringer helt kostnadsfritt mellan kontoren.

Full kontroll på kollegor och köer.
Ha koll på om dina kollegor är upptagna eller lediga så slipper du vänta i onödan. Har du Weblink Communicator på din dator kan du se om samtal väntar och enkelt logga i och ur kön eller plocka ett samtal som väntar. Det ger nöjda kunder.

Profiler bestämmer hur och var du vill svara.
En av de mest värdefulla funktionerna är att du inte behöver hålla koll på dina kollegors olika direkt- och mobilnummer. Det räcker att du kan namnen. Dina kollegor ställer in hur de vill svara med sina profiler.

Koppla aktivt samtal mellan dina enheter.
Om du svarar i mobilen kan du flytta över samtalet till din fasta telefon när du kommer till ditt kontor och fortsätta där. Med Weblink Unified 2.0 får du full frihet och använder den telefon som passar bäst. Alltid!

Weblink Communicator– Styr samtal via datorn

Communicator Communicator

Varje användare får vår desktopapplikation Weblink Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. Med Weblink Communicator styr du enkelt telefonin på dina fasta och bärbara telefoner samt mobiltelefoner* via datorn. Önskar du ringa med din dator uppgraderas din Weblink Communicator till en Softphone.

Gränssnittet är ett så kallat On Top. Det innebär att vissa funktioner i applikationen bara blir synliga/tillgängliga när de behövs. Till exempel är Koppla-knappen endast synlig när man har ett aktivt samtal. De allra flesta funktionerna är så enkla och tydliga att instruktioner nästan blir onödiga.

Väljer du att ha en enhet som Softphone uppgraderas din Weblink Communicator till full telefon vilket gör att du ringer direkt via din dator.

Weblink MEX - Koppla mobilen till företagsväxeln!

App App

Du kan välja att koppla din mobiltelefon till vår molnväxel Weblink Unified 2.0. Din mobiltelefon blir då en sk. Weblink MEX. För att styra din telefoni direkt via mobiltelefonen laddar du ner Weblink Communicator som vår Weblink Mobile App.

Fastnätsnummer i mobilen
Med Weblink MEX kan du knyta befintliga direktvalsnummer i växeln till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer - fastnätsnumret. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Hantera samtal direkt i din mobil
Med Weblink Mobile App kan du koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Ni får ett komplett hänvisningsystem med bla: avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration m m som sköts direkt via app i din mobiltelefon.