etebra

Soluno

Soluno är den enda växelplattformen som är helt operatörsoberoende och har en färdig infrastruktur mot samtliga stora operatörer i Sverige. Detta gör att Soluno kan erbjuda full mobil- och fastnätsintegration med Telia, Telenor, Tele2, 3 och ComHem/Phonera. Utöver detta är Soluno också en egen mobil och fastnätsoperatör i Telenors nät.

Soluno fokuserar på företagskunder och endast företagskunder. Solunos växel är en av de mest avancerade på marknaden, och dessutom helt operatörsoberoende. I tillägg till det så utlovas en service utöver det vanliga, dygnet runt, året om, oavsett om det gäller växel, hårdvara eller operatörsfrågor.

Solunos växellösning är helt molnbaserad. Ni behöver alltså inte äga er egen teknik för att den ska fungera. Vi ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass så att ni själva slipper tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.