etebra

Inga jobb är för stora eller för små. Två eller tvåtusen uttag spelar ingen roll!

Läs hela inlägget »
Läs hela inlägget »

Tycker du det är jobbigt att hitta rätt mobiloperatör för er verksamhet. Att det är svårt att jämföra de olika operatörernas erbjudande?

Då ska ni kontakta oss. Vi gör jobbet kostnadsfritt!
Vi gör en helt operatörsoberoende genomgång och presenterar det bästa valet för just ert företag.
Lättare kan det inte bli!

Kontakta oss på info@etebra.se eller ring 08-564 707 50 så ska vi hjälpa er att spara pengar.

Läs hela inlägget »

Vi vill hälsa Tomas Eriksson välkommen till Etebra.
Tomas är ny på jobbet här hos oss men definitivt inte i branschen. Tomas har 25 års erfarenhet av försäljning av telefonlösningar till företag och organisationer. 

"Med Tomas erfarenhet och engagemang ser vi en stor möjlighet att vidareutveckla säljorganisationen med nya idéer", säger Etebras VD Peter Sjölund. 

Läs hela inlägget »

Snabbleverans

När Ica Nära Norrviken gamla Siemens växel en dag inte längre ville vara med ryckte vi snabbt ut på ett besök. Tillsammans med ägaren Magnus Wassén diskuterade vi fram och tillbaka vad vi skulle göra. Till slut kom vi fram till att en molnlösning från Weblink vore bästa lösningen för butiken. 

- Kravet för att Etebra och Weblink skulle få leverera var att snabbt få igång växeln . Mindre än två dygn efter dom var här så hade vi en ny växel igång igen vilket jag är uppskattar väldigt mycket säger Magnus. Nu har vi en lösning som är modern men ändå har vi kvar samma funktionalitet med bärbara telefoner som vi hade tidigare vilket passar vår verksamhet utmärkt avlsutar Magnus.

Läs hela inlägget »
Etiketter: weblink dect

Hur har ni det med er telefoni och IT? Många företag har lösningar som har paserat "bäst före datumet" sedan många år.  Det är dags att ta tag i det i så fall!

Vi skräddarsyr lösningar för alla företag inom IT och telefoni.

Läs hela inlägget »
Etiketter: it telefoni

Vi på Etebra vill önska alla våra kunder, samarbetspartners och leverntörer glad midsommar.

 

Läs hela inlägget »

Att ha en fungerande IT-miljö är viktigt för så gott som alla företag. Har man en väl fungerande IT-miljö så ökar företagets produktivitet. 

Alla företag har olika behov. Därför har vi nu tagit fram några olika paket för att tillgodose de flesta företag och deras behov.

Teckna något av våra IT-Driftspaket så bjuder vi på de första två månaderna. Då det snart är semester och att ni ska hinna ta del av denna kampanj så kör vi den till 30 september.

Premium - Företagets externa IT-avdelning
Ni har egentligen behov av en egen IT-avdelning men ni har inte resurserna för det. 

Distans
Ni vill ha en bra övervakning av server och övriga centrala delar men behöver inte så ofta hjäp på plats.

På plats
Ni får besök av oss på bestämda dagar då vi går igenom det som enligt avtal ska göras.

Låter det intressant?! Kontakta oss för mer utförlig information där vi i detalj beskriver hur vi kan hjälpa just er. 08-564 707 50.
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: it

Den 1 juli inträder en skatt på kemikalier. Skatten kommer att påverka viss elektronik (datorer inkl. kringliggande utrustning, trådlöst nätverk, telefoner, routrar mm.
Syftet är att minska förekomst, spridning och exponering av farliga flamskyddsmedel. Genom skatten vill riksdagen påverka att mer miljö- och hälsovänliga alternativ i stället används vid produktion av framtida produkter.
Hur det kommer att påverka fullt ut vet ingen men skatten kommer att läggas ovanpå priset på de produkter som lyder under den och det resulterar i höjda priser.
Alla beställningar som levereras innan 30 juni påverkas inte.
Kontakta oss för konsultation och beställning innan fredag den 23 juni.
 

Läs hela inlägget »

Desknet Datateknik AB är ett företag som jobbar med IT tjänster mot företag, speciellt inom vården. 

Etebra Communication AB och Desknet Datateknik AB har sedan många år haft ett nära samarbete och detta är ett naturligt steg för att bli en mer komplett leverantör av IT och telefoni säger Etebras VD, Peter Sjölund. 

Sammanslagningen gäller från och med 1 april.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Etiketter