etebra

Desknet Datateknik AB som är ett dotterbolag till Etebra Communication AB säljer och driftsätter IT- och telefonilösningar till i första hand privata vårdgivare.
Vi är idag sju medarbetare som utgår från kontoret i Bromma och arbetar uteslutande i Stockholms Län. 


Om tjänsten
Rollen som IT-tekniker hos oss innebär ett självständigt arbete där du har daglig kontakt med våra kunder både på plats hos kund, men även från kontoret. Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker och säljare som stöttar dig i ditt arbete. 
Arbetet består av att arbeta med service, support och drift av IT-miljöer, installation av mjuk- och hårdvara, felsökning, dokumentation samt administration kring leverans av datautrustning.   

Vem är du?
För att passa i rollen som IT-tekniker hos oss är du en självgående person med minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar att göra det lilla extra för kunderna och sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. 
Du har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del i en grupp och har lätt att interagera med andra människor. 
Du har ett genuint IT-intresse och vilja att hjälpa andra med en ”Jag löser det”-inställning. Du tycker att det är kul att ta reda på, förstå och hitta lösningar på kundens problem. Du älskar att lära dig nytt och har en stark vilja att utvecklas.  

Kompetens vi söker 
Microsoft 365 
God kunskap om AD  
Nätverk 
Vana av användarsupport 
Goda kunskaper om att sätta upp en Windowsserver från grunden med AD och planera ett nätverk 
Goda kunskaper i brandväggar/VPN/Windows server/Hyper-V/ TCP/IP, WAN/LAN 
Kunskap om Azure

Meriterande kompetenser 
Kännedom/erfarenhet av sjukvård och sjukvårdens system 
Take Care
Videomötes-system   
Kunskap om SQL 

Vi på Desknet/Etebra är prestigelösa och empatiska, så det vill vi såklart att du också är.
Att bli en del av oss innebär att vara med på en spännande resa där du får mycket ansvar, trevliga kollegor, mycket skratt och gott fika. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning 
Anställningens omfattning: Heltid 
Tillträde: Snarast 
Löneform: Månadslön 
Sysselsättningsgrad:100% 
B-körkort är ett krav 

Ansökan
Maila ditt personliga brev och CV senast 26 mars till peter.sjolund@etebra.se
Tillträde för tjänsten är omgående, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan idag! 

Vid frågor ring VD Peter Sjölund på tel: 0733-268164

Läs hela inlägget »

God jul

God jul och gott nytt år!

Vi tackar alla våra kunder och leverantörer för 2020.  Ett omtumlande och annorlunda år. Nu tar vi lite ledigt och vilar upp oss några dagar för att komma utvilade till ett nytt år där vi förhoppningsvis snart är tillbaka i en normal vardag.

Läs hela inlägget »

Mobiltäckningen i Spånga Lås AB´s lokaler har alltid varit dålig och i samband med byte av telefonväxel till Weblink InFinity så passade man på att även installera mobilförstärkning för att få en bättre arbetsmiljö.


Tidigare var vi tvungna att ställa oss vid fönstren eller gå ut för att kunna prata säger Tony Wallenius, VD på Spånga Lås AB. Det slipper vi nu vilket gör att vi blir mer effektiva avslutar Tony.

Vi på Etebra tackar Spånga Lås AB för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete. 

Läs hela inlägget »

Långholmen Hotell & Restaurang AB bedriver verksamhet i det f.d. fängelsets lokaler. När det var dags att  byta ut den gamla Business Phone-växeln föll valet på en molnlösning från Weblink och deras InFinity.

 Vi på Etebra tackar Långholmen Hotell & Restaurang AB för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete. 

Läs hela inlägget »

När det var dags att se över telefoniavtalet med BIAB Lås & Larm´s befintliga leverantör så passade de på och samla alla telefonitjänster hos Etebra och Weblink.

- I vår verksamhet har vi behov av mobila bredband, SIP-konton och IoT abonnemang. Alla dessa har vi idag hos Etebra och Weblink så det blev då naturligt att även gå över till deras växellösning, Weblink Infinity, nu när vårt avtal gick ut, säger Tony Wallenius, VD på BIAB Lås & Larm AB.

Vidare säger Tony -Jag har jobbat med Etebra i över 20 år och har alltid var nöjd med deras engagemang och grymma support.

Vi på Etebra tackar BIAB Lås & Larm AB för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: weblink infinity iot sip biab

Hotel Birger Jarl och deras systerhotell Hotel Tegnérlunden har varit kunder hos oss sedan 2005. När det nu var dags att lämna den gamla kundplacerade Siemensväxeln så föll valet på Weblink Infinity.

Att den administrativa personalen skulle kunna jobba mer rörligt än tidigare var en av fördelarna att lämna den gamla kundplacerade växeln. Nu är de anställdas mobiler fullt integrerade i växeln och har nu under Coronaperioden varit en förutsättning för att kunna jobba bra hemifrån. 

Vi tackar Hotel Birger Jarl för det fortsatta förtroendet att  få vara deras leverantör av telefonitjänster. 

Läs hela inlägget »

Det är inte ofta nu för tiden som det startas en helt ny mottagning. Därför är det extra kul när vi får förtroende att hjälpa till att bygga upp allting från början. Farsta Husläkarmottagning slog upp portarna den 1 oktober och vi har hjälpt till med installation av nätverk, server, backup, datorer, telefoni med Telavox och TeleQ samt ett drift- och underhållsavtal.

Vi tackar för förtroendet och hoppas på ett långsiktigt samarbete. 

Läs hela inlägget »

Designad för att hålla dig flexibel. Jobba var du än är med överlägset ljud.

Oavsett om du jobbar på kontor eller är på språng så kan bakgrundsljud verkligen vara störande. Sätt på dig Evolve2 65 och känn bruset omkring dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera omgivningen och ge passiv ljudisolering på en helt ny nivå.

Kontakta oss för mer info!

Läs hela inlägget »
Etiketter: jabra headset evolve2 65

Crystal Plaza Hotel ingår i Excellence Hotels, ett familjeägt hotellföretag som driver tre hotell i Stockholmsområdet. 
Vi på Etebra har hjälp Excellence Hotels under många år och när det nu blev dags för byte av växel på Crystal Plaza Hotel så är vi glada att vi får äran att få fortsätta leverera telefoni till hotellet.
 
Efter noga övervägande så valde de en molnlösning från Weblink eftersom dom har bra hotellfunktionalitet i sin lösning. Rumstelefonerna behölls och förutom ett fåtal fasta telefoner har nu personalen mobiler så att dom kan vara nåbara överallt.

Växeln har nu varit igång några veckor och installationen flöt på precis som planerat och Crystal Plaza Hotel har nu en optimal lösning för sina behov.

Läs hela inlägget »

Vi tackar alla våra kunder och leverantörer för ett fantastiskt år. Nu tar vi lite ledigt och vilar upp oss några dagar för att komma utvilade till ett nytt år.
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: god jul

Senaste inläggen

Arkiv

Etiketter